I have setup web2project 3.1 on a ubuntu server, and I think everything was OK. Then I tried to install the holiday module, uploaded / unzip the last version on the server, the module appeared in the module list, so I install it, activate and set it to visible. Now when I navigate in the Working Time menu, I only see a \"User Vacations/Holydays\" tab, and nothing else, and it's the same when I go to the calendar menu ? Any idea what's wrong with my installation ?\n![alt text][1]\nthanks, St�phane [1]: /storage/temp/81-holiday.png

asked 19 Feb '14, 00:58

stephAssoria's gravatar image

stephAssoria
1122
accept rate: 0%

asked 19 Feb '14, 00:58

Which holiday module version did you use?nPretty sure that the version here should work:nhttps://github.com/sasquatch58/modules-holidaynI have seen a permissions issue where only one tab is visible.nCheers, Sasquatch

(19 Feb '14, 13:47) sasquatch58 sasquatch58's gravatar image
Be the first one to answer this question!
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×11
×6
×3

question asked: 19 Feb '14, 00:58

question was seen: 574 times

last updated: 19 Feb '14, 13:47

powered by Bitnami OSQA