First I got nothing but a white page. I turned the ini debugger on and then I get this error message from the Beta 3.4 version after initial install and first execution from page: http://144.60.80.5/web2project-w2p_3.4pre/install/index.php

Warning: require_once(/var/www/html/web2project-w2p_3.4pre/vendor/autoload.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/web2project-w2p_3.4pre/includes/main_functions.php on line 8

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/html/web2project-w2p_3.4pre/vendor/autoload.php' (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /var/www/html/web2project-w2p_3.4pre/includes/main_functions.php on line 8

I forgot the system info:

Centos 7.1 and Ubuntu 16.0.4 PHP Version 5.4.16 and 7.0.4-7ubuntu2 MySQL 5.7.11 both OS's Apache/2.4.6 (CentOS) Apache 2.0 (ubuntu)

Today I found that the file autoload.php is not getting generated by composer. So what usually creates this file? I could not find the procedure that executed files in the vendor/composer directory.

asked 24 Apr, 11:36

johnwbond's gravatar image

johnwbond
102
accept rate: 0%

edited 26 Apr, 08:14

Be the first one to answer this question!
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×14
×1
×1

question asked: 24 Apr, 11:36

question was seen: 81 times

last updated: 26 Apr, 08:14

powered by Bitnami OSQA