Bug on the main page of the projects list (when projects link is clicked). Functionality for filtering companies not working properly. When users want to filter companies (located at top right corner) by names , the default value \"all\" is automatically selected instead of showing the chosen option value from the select tag. Any of u has any clue whats wrong with my code ? Or should i apply some changes in the code for better solution ? thanks beforehand. The link as follows: http://localhost/pms_web2p/index.php?m=projects ![alt text][1] [1]: /storage/temp/288-company-filtering.png

asked 14 Sep '15, 06:33

farkhod5557's gravatar image

farkhod5557
33410
accept rate: 0%

edited 14 Sep '15, 06:34


Solution found after looking deeper. If any of you facing this current problem, you should replace this line (\\modules\\projects\\index.php): $company_id = (w2PgetConfig('company_filter_default', 'user') == 'user') ? $AppUI->user_company : '-1'; TO THIS: //$company_id = (w2PgetConfig('company_filter_default', 'user') == 'user') ? $AppUI->user_company : '-1';\n$company_id = w2PgetParam($_POST, 'project_company', -1);\n$company_id = ($company_id) ? $company_id : $AppUI->user_company;
permanent link

answered 21 Oct '15, 05:20

farkhod5557's gravatar image

farkhod5557
33410
accept rate: 0%

edited 21 Oct '15, 07:39

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×15
×10
×3
×2
×1

question asked: 14 Sep '15, 06:33

question was seen: 170 times

last updated: 21 Oct '15, 07:39

powered by Bitnami OSQA